Assisi Nyt 2018

Nyhedsbrev Assisi Retræterejser 2018 – www.maibrittlarsson.com

 

Med ønsket om et glædeligt og lykkebringende Nytår.

Det er det en glæde, at præsentere mine retræte rejser til Assisi for sommeren 2018.

Retræte rejserne er for dig som gerne vil vises rundt i Assisi og nyde middelalder byen. Assisi er et knudepunkt for pilgrimme fra hele verden, og har en fantastisk spirituel atmosfære som bare skal opleves.

Allerede ved din ankomst til byen, fornemmer du Assisi`s skønhed, stilhed og hjertevarme. Har man først besøgt Assisi én gang, så har de fleste en længsel efter at komme tilbage.

Byen lever til fulde op til Frans af Assisi`s historiske citat Pax et Bonum – fred og alt godt.

Assisi 18. – 24. Maj 2018 – Spirituel Retræte & Clairvoyance kursus

Der er begrænsede antal pladser tilbage på denne retræte rejse.

På denne retræte rejse får du teoretisk undervisning og styrket dine clairvoyante evner af dygtige clairvoyant Annaliva Pedersen/www.hjerteveje.dk. De praktiske øvelser foregår rundt om i byen, og på helligstederne samt på en dagstur til det hellige Subasio bjerg, med kyndig guidning af Mai-Britt Larsson.

Du vil også møde Broder Theodor, som vil vise os rundt i den store San Francesco Basilika.

Intro Pris: 7.650 kr. for enkeltværelse/ 7.250 kr. pr. person for delt dobbeltværelse hvis I er et par, eller to som ønsker at dele værelse. På denne retræte rejse flyver vi med formiddagsfly fra København, så rejsende kan med ro og mag nå Kastrup lufthavn. Der er på nuværende tidspunkt flere deltagere tilmeldt fra Jylland og Sjælland.

3.- 10. September 2018 – Guidede ture i Assisi og dagstur til La Verna i Toscana

På denne retræte rejse vil vi hver dag følge i Frans af Assisis fodspor, og du vil høre historien om Frans og hans kvindelige modpol Clara. Vi vil besøge San Damiano Klostret, Santa Chiara Basilika, San Francesco Basilika hvor Broder Theodor vil vise os rundt. Vi vil have Broder Theodor med os som guide på dagsturen til La Verna hvor Frans fik sine stigmenter. Der vil være mange flere oplevelser som venter på dig.

Pris:enkeltværelse 8.250 kr. / delt dobbeltværelse 7.850 kr. pr. person hvis I er et par, eller to som ønsker at dele værelse.

På mine retræte rejser bor vi hos de sødeste nonner, et kloster lige i hjertet af byen, i rejsens pris får du kørsel fra Roms lufthavn til Assisi og retur i minibus, enkeltværelse med eget bad og toilet. Vi får ½ pension, med vin til aftensmaden. Du får daglige guide ture i Assisi og møder Broder Theodor, ser nonner, munke i gadebilledet, mange uventede oplevelser – og ikke mindst lysten til at vende tilbage.

Det som du selv skal sørge for:

Alt du selv på retræte rejserne skal sørge for er, efter min anvisning, at booke din flybillet, og sørge for rejseforsikring, og have lommepenge med og sørge for din egen frokost som koster fra 6-15 euro. Det er muligt, at købe frisk frugt og grønt, få smurt en frokostbolle, købe en pizza-slice eller gå på cafe. Det vælger du helt selv. Alt er muligt i Assisi.

Pax et Bonum – med fred og alt godt.

Mai-Britt Larsson

Nyhedsbrevet kan videresendes, men ikke besvares. Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@maibrittlarsson.com eller på telefon nr. 20 78 09 78.

 

2 tanker om “Assisi Nyt 2018”

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.