Nyhedsbrev – Assisi – Foredrag Broder Theodor

Kære Nyhedsbrev modtager,

Du er velkommen til dele dette nyhedsbrev, hvis du har Assisi & Broder Theodor interesserede i dit netværk.

Foråret i Danmark har ladet vente på sig, men i Assisi har foråret for længst indfundet sig, med dags temperaturer på ca. 24 °.

Medio maj rejser jeg til Assisi med årets første retræte gruppe, som vil blive mødt med duften af jasmin, og den skønneste balsamlignende duft fra lindetræerne, som vi vil passerer på vejen ud til klostret San Damiano.

Har man sagt A for Assisi, så må man også sige B for Broder Theodor. Broder Theodor er et Ikon for mange danskere, som enten har besøgt Assisi, eller som har mødt ham til et af sine foredrag i Danmark.

På September retræten vil du møde Broder Theodor på rundvisning i San Fransesco Basilika i Assisi, og du kommer helt tæt på ham, når han er vores guide på dagsturen til La Verna i Toscana, hvor Frans fik sine stigmenter.

Broder Theodor vil igen i år gæste Danmark, og han holder foredrag både i Kgs. Lyngby og i Næstved.
Jeg vil også holde foredrag både i Kgs. Lyngby og i Næstved, om ‘Min vej til Assisi’, – begge foredrag kan du læse mere om længere nede i nyhedsbrevet.

Har du lyst til at følge mine retræter i ord og billeder, så er du velkommen til at like og følge min side for Assisi Retræte Rejser på facebook. Du behøver bare at klikke på linket her:. https://www.facebook.com/AssisiMaiBrittLarsson/ og like siden.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve, så giv mig gerne besked og du bliver slettet på maillisten.

God Læselyst

Mai-Britt Larsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. – 10. September  2018 – I Frans af Assisis fodspor og La Verna i Toscana

På denne rejse: Dagstur til Klostret La Verna i Toscana. Den danske munk Broder Theodor er med som vores guide på denne tur.

På denne retræte rejse vil vi hver dag følge i Frans af Assisis fodspor, og du vil høre historien om Frans og hans kvindelige modpol Clara.

Vi vil besøge San Damiano Klostret, Santa Chiara Basilika, San Francesco Basilika hvor Broder Theodor vil vise os rundt. Vi vil have Broder Theodor med os som guide på dagsturen til La Verna hvor Frans fik sine stigmenter. Der vil være mange flere oplevelser som venter på dig, og jeg har altid noget ekstra i ærmet til mine retræte-gæster.

Pris: Vi bor på kloster i hjertet af Assisi, enkeltværelse 8.250 kr. / delt dobbeltværelse 7.850 kr. pr. person hvis I er et par, eller to som ønsker at dele værelse. I prisen er ½ pension med vin til aftensmaden og al transport t/r Rom-Assisi til La Verna. Alt som du selv skal sørge for er flybillet, forsikringer, lommepenge.

Kommende foredrag:

Foredrag med Mai-Britt Larsson,

Kgs. Lyngby, den 14. juni 2018, kl. 17 30 – 19 30 

…Vejen til Assisi

Billet køber du her:https://www.birgithald.com/salon-program

 

Næstved, nærmere dato vil blive opdateret i næste nyhedsbrev, og på www.maibrittlarsson.com

Multihuset Sydpolen
Parkvej 109
4700 Næstved

Billetter købes hos: arnej.ottosen@outlook.dk

På opfordring har jeg sagt ja tak til at holde foredrag om min vej til Assisi. Efter Broder Theodors foredrag i Danmark sidste år, efterlyste flere af deltagerne et foredrag med mig, som efter, at have rejst til fjerne egne af verden, på finurligste vis fandt min vej i livet og vejen til Assisi.

Du vil høre om min vej til Assisi, og om et usædvanligt venskabsbånd med en munk, danske broder Theodor fra Assisi. Du vil høre historien om tiggermunken Frans, og nonnen Clara af Assisi, som begge fravalgte et liv i rigdom for at følge deres kald, og vie deres liv til Gud.

Under foredraget vil der være mange smukke billeder, en visuel guidet tur i gennem Assisi by, som vil være velkrydret med mine egne oplevelser fra de mange private besøg i byen, og fra retræterejserne. Foredraget vil blive leveret med humor og glimt i øjet.

Der vil i år være to foredrag med Broder Theodor:

På begge foredrag vil Broder Theodor fortælle om sit liv før han blev munk, og om det arbejde han har udført som broder i den katolske orden i 12 år i Roskilde. Han aflagde sine munkeløfter i 1991, og drog i et sabbatår til flere central Amerikanske lande hvor han bl.a. i et år observerede sine medbrødres arbejde omkring AIDS problematikken i Honduras hovedstad i Tegucigalpa´s slum.Broder Theodor beretter om sine mange interessante oplevelser gennem tiden og om sidste 25 år hvor han har været tilknyttet Franciskaner ordenen i Assisi.

Det bliver spændende foredragsaftener, med rig mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.                                                   

I Virum:

Den 15. november 2018, kl. 19 00 – 21 00 

Birgit Halds Saloner
Frilandsmuseets Restaurant,
Kongevejlen 100
2830 Virum

Billetter købes på www.birgithald.com

I Næstved:

Den 19. november 2018, kl. 19 00 – 21 00

Multihuset Sydpolen
Parkvej 109
4700 Næstved

Billetter købes hos: arnej.ottosen@outlook.dk

Har du spørgsmål til foredragene eller retræte rejserne til Assisi, så er du velkommen til at kontakte mig, på www.maibrittlarsson.com

Med ønsket om en god sommer.

Pax et Bonum.

Mai-Britt Larsson

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.