Broder Theodor fik besøg i Assisi af Jan Gintberg, se med 13. Maj 2019 kl. 20:00

Kære Assisi & Broder Theodor interesserede,

Broder Theodor fik besøg i Assisi af Jan Gintberg
Programmet: ‘Gintberg på kanten af EU – Italien’, vises på DR 1, mandag den 13. Maj 2019, kl. 20:00.

Programmet har vakt stor forhåndsinteresse, så du er hjertelig velkommen til at dele nyhedsbrevet

I februar måned fik jeg en henvendelse fra DR TV, som ønskede kontakt til Broder Theodor. I forbindelse med det kommende valg til Europa Parlamentet den 26. maj 2019, ønskede de at lave et Gintberg på Kanten af EU – Italien, om danskere med usædvanlig beskæftigelse i Italien, der i blandt vores danske munk Broder Theodor.

Heldig var jeg, at jeg var med på sidelinjen under forberedelserne her i Danmark, og var også med lige i hælene på TV – holdet, under optagelserne i San Francesco Basilica i Assisi.

Du kan se billeder fra optagelserne på facebook siden: Assisi Retræte Rejser – Mai-Britt Larsson, du er velkommen til at dele i dit netværk: https://www.facebook.com/AssisiMaiBrittLarsson/

Det var en interessant oplevelse, med et yderst sympatisk og professionelt hold fra DR TV, bestående af journalist og tovholder, fotograf og Jan Gintberg. At Jan Gintberg er en morsom mand, er der ingen tvivl om, men det er Broder Theodor også. Han er et menneske med humor, som gerne vil provokeres, så humor og provokation var begge veje.

Efterfølgende var jeg inviteret med til optagelsen, i København, for det endelig Stand-Up Show. Der blev leveret mange morsomheder, og det kan kun blive et super godt Gintberg på kanten af EU – Italien når det vises på DR 1, mandag den 13. maj 2019 kl. 20:00.

Jeg glæder mig, og ønsker alle Jer som skal se programmet, rigtig god fornøjelse. 

Pax et Bonum

Mai-Britt

↓↓↓  flere billeder finder du længere nede ↓↓↓ 

Vil du booke Broder Theodor til et foredrag, eller opleve Broder Theodor i Assisi i mit regí, så er det muligt på én af mine Assisi Retræte Rejser. 

19.-26. September 2019, Assisi retræte & vandring. Der er to ledige pladser tilbage, skal én af dem være din?

6.-10. December 2019, Mini juleretræte.

Du kan læse mere om rejserne ved at klikke her: http://www.maibrittlarsson.com  

Rejserne er dækket af rejsegarantifonden.

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.