Broder Theodor, den danske munk fra Assisi.

Foredrag Helsingør – den 17. november 2019.

Broder Theodor
Den danske franciskaner munk fra Assisi

Nyhedsbrev – Broder Theodor foredrag om Bøn & Tilgivelse.

For mange af os, er sommerferietiden ved sin afslutning. Snart er efterårets inde tid på vej. Vores opmærksomhed rettes hen imod inde livets aktiviteter.

Hvis emnet Bøn & Tilgivelse interesserer dig, så kan du godt begynde at glæde dig.

Broder Theodor kommer til Helsingør den 17. november 2019, kl. 15 00 – 17 00, og vi holder et foredrag om Bøn & Tilgivelse.

Det bliver det eneste foredrag som Broder Theodor og jeg afholder med dette emne i 2019.

Hvor for lige netop dette emne? Det korte svar er, fordi jeg har anmodet ham om det.

At tage udgangspunkt i sig selv og egne livserfaringer, er altid en god idé. Det var min egen nysgerrighed på emnet, som satte oplægget til foredraget om bøn & tilgivelse i gang. Fra tanke til handling.

Da jeg begyndte at researche på emnet gik det op for mig, at der er rigtig mange former for bønner, mv. Da jeg spurgte rundt i mit netværk om emnet, om erfaringer med bøn og tilgivelse, fandt jeg ud af, at rigtig mange mennesker gerne ville vide og lære mere om bøn og ikke mindst om tilgivelse.

Jeg vil ved foredragets start give et kort oplæg om min egen søgen ind i min kristne tro, bønnens, taknemlighedens og tilgivelsens verden. Mange rejser og klosterophold til Assisi, åbnede op for denne indre søgen, en søgen som sendte mig ud på en spirituel pilgrimsfærd, inde i mig selv, i den kristne protestantiske tro, og den kristne katolske tro.

Du kan læse mere om foredraget og købe billetter ved at trykke på linket her nedenunder:

http://maibrittlarsson.com/Foredrag%20Broder%20Theodor/Broder%20Theodor%20Helsing%C3%B8r.html

Foredraget afholdes i smukke historiske omgivelser i ‘Helsingørs kongelig privilegerede Skydeselskabslokaler’, Stengade 46, 3000 Helsingør. (5 minutters gang fra Helsingør Station).

Ses vi?

Fred og Alt Godt.

Mai-Britt Larsson

Assisi Retræte Rejser – Mai-Britt Larsson

http://www.maibrittlarsson.com

***

Ønsker du at opleve Assisi i mit regi, og møde Broder Theodor i byen, så er du hjertelig velkommen på én af mine rejser til Assisi 2019 & 2020

Kommende Assisi rejser:

19.-26.september 2019, Assisi retræte – I Frans af Assisis fodspor, udsolgt.

5.-9.december 2019, Assisi mini juleretræte, ledige pladser

8.-15. juni 2020, Assisi Spirituel Retræte ‘Med Hjerte & Passion’, ledige pladser.

Følg mig på facebook:

Assisi Retræte Rejser – Mai-Britt Larsson

Instagram – maibritt.larsson Assisi

San Francesco Basilica i Assisi

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.