Glædelig Jul & Godt Nytår.

Kære Assisi intresserede,

Med ønsket om en velsignet Jul & et lykkebringende Nytår siger jeg: “Tak for i år” – med dette smukke freskemaleri som findes i loftet i San Francesco Basilica.

Maleriet er af Giotto og forestiller Maria, Jesus & Joseph som er på flugt til Ægypten. Det smukke maleri fandt mit blik for første gang da jeg for nylig var i Assisi på Mini Juleretræte. Der ligger altid nye opdagelser og viden til mig i Assisi, og som jeg glad lægger i min Assisi værktøjskasse til gavn for mine retrætegæster.

I julehøjtiden synger vi salmen “Et barn er født i Betlehem”, salmen som er elsket verden over. Salmen er en af mange gendigtninger som udspringer fra en latinsk middelaldersalme helt tilbage fra 1200-tallet. Her blev salmen “Pour Natulus in Bethlehem” til i forbindelse med de andagter, man holdt ved juletid. Det skulle efter sigende og med inspiration fra salmen være Frans af Assisi, der i 1223 opfandt julekrybben.

Tak til alle jer som har krydset min vej på rejserne til Assisi i årets løb, også et tak til jer som kom til Broder Theodors foredrag i Helsingør. En tak er der også til alle jer som viser jeres interesse liker, deler og kommenterer på facebook siden Assisi Retræte Rejser – Mai-Britt Larsson. Det hele betyder rigtigt meget for mig. TAK.

Næste rejse til Assisi bliver 8.-15. juli 2020 med “Hjerte & Passion”. Der er få ledige pladser tilbage.

På retræten vil jeg fortælle dig om den betydning, som Assisi har haft for mig, på min egen personlige og ikke mindst den spirituelle udviklingsvej. Der er indlagt et kursus hvor du har muligheden for at lære om bøn, en dagstur til den Sorte Madonna med frokost ved Adriaterhavet, guidede ture i Frans og Claras fodspor. Broder Theodor vil vise os rundt i San Francesco Basilica, og meget meget mere.

Assisi Mini Juleretræte 2020 vil også være på programmet. Du kan allerede nu helt uforpligtende komme på opskrivningslisten, så får du først besked når dato, flytider mv. er helt på plads. Alt du behøver er at sende en mail til info@maibrittlarsson.com

Med ønsket om en velsignet Jul.

Fred og Alt Godt.

Mai-Britt Larsson

Mere info for Assisi Rejserne finder du på : www.maibrittlarsson.com

Julekrybben på plænen ved San Francesco Basilica i Assisi.

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.