Workshop om bøn, lær kraftfulde bønner, lav egne kort med skudbønner & positive bekræftelser.

Det smukke foto er af engledamen som ofte sidder på pladsen ud Santa Chiara Basilica.

Workshop om bøn i Helsingør – 18. oktober 2020, kl. 10 00 – 16 00.

Lær at lave dine egne små kort med skudbønner og positive bekræftelser.

Har du lyst til at lære mere om bøn og har du et ønske om at komme længere i bønnens verden?

Måske at du står ved en udviklingsvej og søger efter en ny retning i livet, så er bøn er et kraftfuldt værktøj som kan understøtte dig i det.

Derfor har jeg skræddersyet denne mulighed til dig, hvor du kan lære om mere om bøn, bønsformer, bønspraksis og at udforme dine egne personlige skudbønner.

Jeg vil dele mine egne erfaringer og læring med dig, og vil kort fortælle om min egen vej ind i bønnes verden. Mange retræte rejser og ophold på kloster i Assisi, har på mange måder givet mig en ny retning i min personlige og spirituelle vej i livet. En vej som jeg ikke lige selv havde ‘set’ komme.

Du vil på Workshoppen:

– lære kraftfulde bønner

– at bede en lille rosenkrans.

– at praktisere bøn.

– stillemeditation i en nærliggende kirke.

– lære at udforme dine personlige kort med små skudbønner, positive bekræftelser som du kan bruge i din hverdag. Hvis du kender til Louise Hays positive bekræftelser, så ved du lige præcis hvad det er. Det kaldes også affirmationer og skudbønner.

Du vil få udleveret en lille rosenkrans i oliventræ, fine små kort som du kan skrive dine skudbønner på. Både rosenkransen og de små kort er blevet velsignet i Assisi. En gave til dig fra mig.

Du skal selv medbringe en notesbog, en blyant, kuglepen eller tusch.

Der vil være fri adgang til vand, kaffe te, nødder og kage.

Vi holder frokostpause midtvejs og du kan medbringe din egen madpakke eller købe din frokost på en café som ligger lige ved siden af vores lokaler. Du kan også tage en slendretur i min smukke by Helsingør.

Pris: For Workshoppen 650 kr. Betaling sker når din tilmelding er bekræftet, og du kan overføre 650 kr via mobilepay 20 78 09 79 eller til Arbejdernes Landsbank kto. 5357 0401648.

Ved udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke men du kan overdrage pladsen til en anden.

Sted: Stengade 46, 3000 Helsingør, Lokalerne ligger 5 min, 300 meter fra Helsingør Station. Da det er en søndag kan parkering ske i gaderne omkring. Husk P- skiven.

Dato & Tid: 18 oktober 2020. Kl. 10 00 – 16 00. Max. 6 deltagere. Covid19 anbefalinger overholdes.

Du tilmelder dig: ved at skrive til mig på messenger for Assisi Retræte Rejser eller send en e-mail på info@maibrittlarsson.com

Assisi Retræte i 2021 – Der er 3 pladser tilbage. Vil du med til Assisi 7.- 14. juni 2021? Så kan du trygt tilmelde dig. Assisi Rejsen er en pakkerejse og dækket i rejsegarantifonden. Skulle Udenrigsministeriet fraråde rejser kort før afrejsedagen, får du dine penge retur.

Fred og Alt Godt

Mai-Britt

www.maibrittlarsson.com

San Francesco Basilica – Mai-Britt Larsson

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.