6.-10. december 2018 Mini december retræte til Assisi

Solnedgang i december

Assisi i december er noget ganske særligt. At opleve byen i det bløde december lys og nyde den smukke solnedgang over dalen, er ganske enkelt betagende.

På denne retræte vil en del af programmet være, at vi følger pulsen i byen. Der vil ske en del juleaktiviteter, julemesser, julekoncerter, julekrybber, julemarked, – og så fejres Jomfru Maria (Marias Festdag) i de dage vi er i Assisi.

Der er indlagt egen tid til julegave indkøb og livsnyderi i Assisi, og undervejs på retræten vil der være mulighed for, at møde Broder Theodor som vil vise os rundt i San Francesco Basilica, vi går til loudes (morgenmesse) i Santa Chiara Basilika og hører Clarissernes smukke sang, og vi besøger det lille San Damiano kloster. Undervejs på retræten vil jeg fortælle dig historien om Frans og Clara af Assisi.

Retræte betyder tilbagetrækning, og det er lige dét vi gør på mine Assisi Retræter. Vi giver slip på hverdagens stress og jag. Assisi er en indre og ydre rejse, derfor vil det være individuelt hvad den enkelte deltager har lyst til. Om det er sammen, eller hver for sig, det er op til dig. Det vigtigste er, at du har sjælen med.

Vi skal bo hos de gæstfri nonner på et kloster som ligger midt i hjertet af Assisi. På klostret er der TV-rum, læserum, elevator og WI-FI, og de sødeste nonner som åbner deres hjem for dig.

Pris: Delt dobbeltværelse 4.150 kr. pr. person / enkeltværelse 4.550 kr. for transport i Italien, ophold på kloster, værelserne har eget toilet og bad, i prisen ½ pension, og til aftensmaden, er vand & vin inkluderet.

Tilmelding til rejsen sker ved at du kontakter mig og efterfølgende sker indbetaling af rejsens pris via mobilepay 20780978 eller til Jyske Bank konto nr: 5050 1455344 mrk. Dit navn & mrk. Assisi/december 2018.

Ved bekræftet tilmelding, kan du booke din flybillet så du flyver samlet med gruppen. Billetten booker du på www.sas.com med udrejse fra København 6. december 2018, kl. 10 00 fly nr. SK 681 – hjemrejse fra Rom 10. december 2018, kl. 13 20, fly nr. SK 682. Lige nu er der meget billige flybilletter til 1.197 t/r med håndbagage.

Hvis du ikke følges med gruppen, ønsker anden rejse løsning, eller er i Rom, så skal du møde gruppen i Roms Fiumicino lufthavn kl.12 30. Så kører vi samlet op til Assisi, lige ledes kan du blive i Rom efter retræten, hvis du ønsker det.

Det som du selv skal sørge for:Bookning og betaling af din flybillet, frokost på rejsedagene og i Assisi, forsikringer og lommepenge.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Har du lyst til at vide mere om denne unikke december retræte, så kontakt gerne Mai-Britt Larsson på Tlf. 20780979 – eller via www.maibrittlarsson.com

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.