Work Shop om bøn, lær kraftfulde bønner, lav egne kort med skudbønner & positive bekræftelser.

Afholdes i Helsingør den 19. april 2020, kl. 10 00 – 16 00.

Har du lyst til at lære mere om bøn og har du et ønske om at komme længere i bønnens verden?

Måske at du står ved en udviklingsvej og søger efter en ny retning i livet, så er bøn er et kraftfuldt værktøj som kan understøtte dig i det.

Derfor har jeg skræddersyet denne mulighed til dig, hvor du kan lære om mere om bøn, bønsformer, bønspraksis og at udforme dine egne personlige skudbønner.

Jeg vil dele mine egne erfaringer og læring med dig, og vil kort fortælle om min egen vej ind i bønnes verden. Mange retræte rejser og ophold på kloster i Assisi, har på mange måder givet mig en ny retning i min personlige og spirituelle vej i livet. En vej som jeg ikke lige selv havde ‘set’ komme.

Du vil på Work Shoppen:

– lære flere kraftfulde bønner

– at bede en lille rosenkrans.

– at praktisere bøn.

– stillemeditation i en nærliggende kirke.

– lære at udforme dine personlige kort med små skudbønner, positive bekræftelser som du kan bruge i din hverdag. Hvis du kender til Louise Hays positive bekræftelser, så ved du lige præcis hvad det er. Det kaldes også affirmationer og skudbønner.

Du vil få udleveret en lille rosenkrans i oliventræ, fine små kort som du kan skrive dine skudbønner på. Både rosenkransen og de små kort er blevet velsignet i Assisi. En gave til dig fra mig.

Du skal selv medbringe en notesbog, en blyant, kuglepen eller tusch.

Der vil være fri adgang til vand, kaffe og te.

Vi holder frokostpause midtvejs og du kan medbringe din egen madpakke eller købe din frokost på en café som ligger lige ved siden af vores lokaler. Du kan også tage en slendretur i min smukke by Helsingør.

Pris: For Work Shoppen 650 kr.

Betalings info oplyses ved bekræftet tilmelding. Ved udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke men du kan overdrage pladsen til en anden.

Sted: Sct. Olai Gade 17 A st. th. 3000 Helsingør, Lokalerne ligger 5 min, 300 meter fra Helsingør Station. Da det er en søndag kan parkering ske i gaden eller i gaderne omkring. Husk P- skiven.

Dato & Tid: 19. april 2020. Kl. 10 00 – 16 00.

Max. 8 deltagere.

Du tilmelder dig ved at skrive til mig på messenger eller e-mail på info@maibrittlarsson.com

Jeg glæder mig. Ses vi?

Pax et Bonum

Mai-Britt Larsson

Følg mig på facebook: Assisi Retræte Rejser – Mai-Britt Larsson

Har du en kommentar til nyhedsbrevet, så skriv gerne.